Heikkona visuaaliseen tarinankerrontaan


Lämmin kesä on vaihtunut syksyn väriloistoon ja siinä ohessa myös hurja määrä ajatuksenvirtaa on kulkenut pään sisälläni. Hiljalleen on kirkastunut ajatus siitä, millaisena näen Feather On The Moven yritystoiminnan tulevaisuudessa.


Kulttuuritapahtumien kaveriksi erilaiset yritystapahtumat ovat viime aikoina nousseet tärkeäksi osaksi palveluitani ja siksi myös brändikuvaukseen liittyvät kuvapankkitoteutukset ja markkinointikuvat olen ottanut vahvemmin osaksi valokuvauksen toimeksiantoja.

Valokuvaus | Yritystapahtumat | Feather On The Move

Valokuvauksen rooli elämässäni on muuttunut

Pidin pitkään valokuvausta rakkaana harrastuksena, mutta en ole uskaltanut hakeutua alalle sen syvemmin. Sittemmin olen kuitenkin ymmärtänyt, kuinka palava halu minulla yhä useammin on visuaalisen kuvakerronnan ääreen. Nyt voin todeta, että haluan antaa visuaaliselle tarinankerronnalle kaikkeni. Haluan oppia kuvakerronnasta lisää ja nähdä mihin se polku johtaa.


Alla olevan kuvan olen ottanut yli 10 vuotta sitten reissullani Guatemalassa ja edelleen aika ajoin pysähdyn tuijottamaan kyseistä kuvaa. Minua on aina kiehtonut ihmiset kuvien takana ja siksi tarinallisuus on vahva elementti kuvissani myös tänäpäivänä ja varmasti myös tulevaisuudessa. Tarinasi on tärkeä.

Yritys, kenen tarinaa kuvilla kerrot? Unohda persoonattomat kuvapankkikuvat!

Haluan auttaa yrityksiä tuomaan heidän kuvakerronnassaan heidän arvot, tekijät, tuotteet ja niistä syntyvät tarinat paremmin esiin. Yhdessä voimme rakentaa yrityksen näköisen yhtenäisen ja yksilöllisen kuvamaailman. Sinun kuvasi, sinun tarinasi. Millaisen visuaalisen viestin sinä haluat kertoa yrityksestäsi?


Toisaalta ainutlaatuiset hetket niin yritys- kuin kulttuuritapahtumissa ovat minulle tärkeitä. Vahvuuteni on tilanneherkkyyteni. Pienissä hetkissä piilee elämän kauneus ja ne hetket ansaitsevat tulla nähdyksi. Siksi olisi kunnia saada ikuistaa myös yrityksesti tai tiimisi tärkeimmät hetket.


Kohti visuaalisempaa ja merkityksellisempää tulevaisuutta

Tulevaisuus näyttää, mihin se voisi kantaa, mutta kaikkeni teen, että se on kohti visuaalisempaa ja luovempaa tekemistä. Kun tarvitset reipasotteinen valokuvaajan taltioimaan tärkeät hetket tai kilpailijoista erottuvat markkinointikuvat, ota yhteyttä: featheronthemove@gmail.com


Rohkeutta myös sinun päivääsi toivottaen,

AaKoo / Feather On The Move