Hei, olen valokuvaaja AaKoo


Asun Tampereella ja rakastan värejä, liikettä ja kohtaamisia. Valokuvaus on ollut intohimoni siitä lähtien, kun pienenä jaksoin kantaa kameraa olkapäillä. Sittemmin minusta on kasvanut monipuolinen ja reipasotteinen ammattivalokuvaaja.


Perustin v. 2018 yritykseni Feather On The Move. Sittemmin olen erikoistunut dokumentaariseen valokuvaukseen sekä personoituihin henkilökuviin. Lisäksi minulta voit tilata myös markkinoinnin ja graafisen suunnittelun palveluita. Olen kartuttanut yli 15 vuoden ajalta työkokemustani media-alalta markkinointiasiantuntijan, graafisen suunnittelijan ja videoeditoijan rooleissa.


Kun tarvitset ammattitaitoisen valokuvaajan taltioimaan sinulle tai yrityksellesi erottuvat markkinointikuvat tai tarvitset apukäsiä yrityksesi markkinoinnin parissa, laita viestiä osoitteeseen featheronthemove@gmail.com tai sosiaalisen median kanavissa.


Olen Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n jäsen.

Kohokohtia

Valokuvaajamestarin erikoisammattitutkinto


Media-alan erikoisammattitutkinto, valokuvauksen osaamisala (MEAT), valmistuminen: kesäkuu 2024


Valokuvauksen ammattitutkinto


Media-alan ammattitutkinto, valokuvauksen osaamisala (MAT), valmistuminen: kesäkuu 2022


Medianomi


Elokuvan ja television koulutusohjelma, TTVO/TAMK (AMK), valmistuminen: kesäkuu 2013


European Photographer, EP


FEP, Federation of European Professional Photographers -organisaation myöntämä European Photographer, EP -arvonimi tunntustuksena ammattitaidosta, 2023


Tuomarin palaute:

‘An excellent series of performing arts photography. The photographer has chosen the right moments to press the shutter on their camera, capturing some good expressions on the performers faces and resulting in some visually strong photographs. The variety of subjects also shows a good degree of imagination and skill by the photographer... a great eclectic mix of subjects all handled very well.’


Portfoliokuvasarja katsottavissa täältä


Finnish Photo Awards 2023 ja 2021


Finnish Photo Awards 2023 -finalisti

reportaasisarjassa kuvalla "In flames".


Finnish Photo Awards 2021 -finalisti

reportaasisarjassa kuvalla "Swan".


Finnish Photo Awards on vuosittainen suomalainen valokuvakilpailu, josta kerätään kokoon maajoukkue World Photographic Cup (WPC) -kuvakilpailuun.

TARVITSETKO APUKÄSIÄ YRITYKSESI MARKKINOINNISSA TAI GRAAFISESSA SUUNNITTELUSSA?


Olen taustaltani myös markkinoinnin ja

graafisen suunnittelun ammattilainen.

Lähellä sydäntäni ovat erityisesti markkinointisuunnitelu ja -koordinointi sekä visuaalisen ilmeen konseptointi, toteutus ja taittotarpeet.


Kun tarvitset apukäsiksi osaavan asiantuntijan,

älä epäröi ottaa yhteyttä!