Hei, olen valokuvaaja AaKoo


Asun Tampereella ja rakastan värejä, liikettä ja kohtaamisia. Valokuvaus on ollut intohimoni siitä lähtien, kun pienenä jaksoin kantaa kameraa olkapäillä. Sittemmin minusta on kasvanut monipuolinen ja reipasotteinen ammattivalokuvaaja.


Perustin v. 2018 yritykseni Feather On The Move. Sittemmin olen erikoistunut dokumentaariseen valokuvaukseen sekä personoituihin henkilökuviin. Lisäksi minulta voit tilata myös markkinoinnin ja graafisen suunnittelun palveluita. Olen kartuttanut yli 15 vuoden ajalta työkokemustani media-alalta markkinointiasiantuntijan, graafisen suunnittelijan ja videoeditoijan rooleissa. 


Kun tarvitset ammattitaitoisen valokuvaajan taltioimaan sinulle tai yrityksellesi erottuvat markkinointikuvat tai tarvitset apukäsiä yrityksesi markkinoinnin parissa, laita viestiä osoitteeseen featheronthemove@gmail.com


Olen Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n jäsen.

Kohokohtia

Valokuvaajamestarin erikoisammattitutkinto


Media-alan erikoisammattitutkinto, valokuvauksen osaamisala (MEAT), valmistuminen 2024

Valokuvauksen ammattitutkinto


Media-alan ammattitutkinto, valokuvauksen osaamisala (MAT), valmistuminen 2022

Finnish Photo Awards 2023 ja 2021


Finnish Photo Awards -finalisti 2023

reportaasisarjassa kuvalla "In flames".


Finnish Photo Awards -finalisti 2021

reportaasisarjassa kuvalla "Swan".

Ajatuksiani

Millaisen visuaalisen muistikuvan haluat kertoa asiakkaillesi? Yhdessä voimme rakentaa henkilöbrändisi tai yrityksesi näköisen yhtenäisen ja yksilöllisen kuvamaailman. Sinun kuvasi, sinun tarinasi. Haluan auttaa tuomaan esiin sinun/yrityksesi arvot, palvelut sekä niistä syntyvät tarinat.

— 
AaKoo